MAYTÉ BAYON: ARTISTA SUMERGIDA

20-10-2008
triplov@triplov.com

Anima-que-me-olvida africa arizona barcelona chagall el-hallazgo el-maligno
engano-1 engano-2 engano-3 giocondona mayte-bayon-em-segovia perorata peroratas
 

Mayte Bayón em Segovia

Performance: Extravagances and truisms of Dr. Bayón

Experiment:

Bayón metamorfosada en doctora sonada s'entrevista a si mateixa en una pirueta patafísica. La música de Toni Caimari: “Dues petites peces per piano preparat” serveix per a seqüenciar les fotografies de les múltiples personalitats de l'autora.

Bio:

Bayón és pintora, poeta i performer, és una artista polifacètica, lliure i sense cap tipus de lligams de tendències ni estils. Formada entre París i Barcelona, ha alternat les seves exposicions plàstiques amb performances, vídeos i representacions teatrals. Han col·laborat amb ella músics experimentals com Christophe Nebout, Jeremy Clarke i Antoni Caimari. Aquest últim s'ha servit dels seus llibres de viatges com a base per a la interacció artística titulada: Mayte Bayón 7 peces per a piano. Publica a La Revista Cultural Agulha del Brasil i en Triplov de Portugal. Actualment viu i treballa a Mallorca.

Como se lê no descritivo supra, Mayte esteve em Segóvia, integrada num evento que contou com diversos outros autores de diversas expressões.

O belo acervo visual constante deste bloco foi extraído de envios que pelos meses tenho recebido da autora de “Escritos de la enajenada” e “Poemas del Peligro”.

 

Nicolau Saião